Post by ympaiparforkmous on Mar 13, 2022 11:24:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Radish Fiction ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Radish Fiction IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше монет ▞▞▞
▞▞▞ Radish Fiction 2022 version ▞▞▞
У ньому є багато гарних історій, але я не хочу їх читати, тому що завантажується занадто довго, і все одно закінчується збою. Я хочу зупинитися, поки це не призведе до проблем зі здоров’ям
Історія хороша, але багато часу витрачається на очікування безкоштовних розділів. Досить засмучує.
Я спробував прочитати 1 книгу в цій програмі, вона була настільки погано написана та наповнена помилками, що я не міг продовжити. Розділи настільки дрібні, що я можу прочитати 1 приблизно за 60 секунд, а читання всієї жахливої речі коштувало б приблизно 100 доларів, дуже розчарований, не витрачайте час на цю програму, якщо вам дійсно подобається читати.
Нічого страшного, недоліком є недостатня кількість монет, щоб закінчити книгу, і занадто багато розділів
Як зайти
Уникайте коментування або заблокуйте. Уникайте розриву між альфами. Протягом усієї історії дівчина зазнає фізичного та емоційного насильства. Двоє персонажів-чоловіків постійно зраджують їй і бувають з нею фізично насильницькими. Викликати попередження про шахрайство та зґвалтування. У цій історії йдеться про зґвалтування чоловіків жінкою. Для головної жінки немає щасливого кінця. Це травмує читати. Вона слабкий персонаж, якого знущаються і не залишає його. Вони прославляють лиходія.
Історії тут варто померти, але відсутність читання в автономному режимі та час очікування – це моя єдина проблема
Дуже подобаються історії, і загалом додаток найкращий
Кілька пристойних історій, але кількість історій, які намагаються зробити зґвалтування схожими на кохання та пожадливість, безсумнівно, погано
...в основному читання для дорослих❤...ти складаєш мені компанію під час канікул і перерв...я люблю цю програму за її щедрість у тому, що майже всі їхні книги є доступними для безкоштовного читання..😊👍.. велике дякую ...🙏
Програма чудова, і я використовую її з тих пір.. Мені насправді подобається читати її, навіть якщо я офлайн і де я зупинився... Проблема в тому, що навіть програма вже оновлена, вона повертається до 1-го абзацу кожну главу і не можете отримати доступ до неї в автономному режимі... Будь ласка, перегляньте це. Спасибі!
Ого!!! Треба сказати, що у вас дійсно гарні книги. Вони тримають мене зайнятим. Чому ви не можете зробити читання ваших книг зовсім не схожим на використання монет, щоб відкрити наступну главу?
Дуже чудові історії~хоча й дорогі, але з безкоштовними роздачами щодня та безкоштовними монетами. Це того варте.
Мені подобаються історії, але я ненавиджу ситуацію з монетами і скільки годин потрібно чекати, щоб прочитати невеликий розділ з абзацом, і це дуже смішно, і я не витрачаю гроші на монети, коли можу купити книгу дешевше, ніж потрібно купуйте монети знову і знову, так що ця частина мене розлютила.
Монети важко отримати, історії чудові, але короткі, не так багато, щоб це була глава. Ви отримуєте безкоштовний розділ на годину. Все ще не ідеально. Сумно чекати, щоб просто прочитати, що буде далі.
Wattpad мені більше подобається.Ця програма дає вам монети і дозволяє вам дивитися відео, щоб отримати монети, але якщо ви не використаєте монети протягом 3 днів, вони заберуть їх назад. Розіграш удачі, який ви можете проводити один раз на день, щоб виграти монети, але він сфальсифікований, тому ви завжди отримаєте лише одну монету. Знову ж таки, ви не можете зайнятися і не читати протягом 3 днів, тому що вони заберуть монети назад. дратує.
Все добре. Це круто, що ви можете читати епізоди, навіть якщо це займе годину або заплатити лише 3 монети. Так багато цікавих історій різного жанру. Я, чесно кажучи, так багато прочитав. Чорт, у них навіть є чудова романтична історія, я думаю, що називається Priest.І зворотний гаремний шабаш гріха, який такий смачний!!!
Вражений підбіркою історії! Чудовий додаток, щоб скоротити час!
Щоб заробити монети, щоб продовжити читати історію, потрібно занадто багато. Потрібно більше варіантів, щоб заробити монети.
Чудова програма, де ви можете читати безкоштовно, і я настійно рекомендую вам цю програму, якщо ви подивитеся на огляди, ви не будете розчаровані (особливо якщо ви були користувачем Wattpad), ця програма є революційною.
Те, що монети закінчуються, смішно. Ви заробляєте їх, увійшовши в систему, вони повинні залишитися. Ви отримуєте безкоштовну главу, коли час очікування закінчується. Це грошова афера, хоча є кілька гарних книг.Витрачаю останні монети, а потім видаляю.
Має дійсно чудові книги, але ви не можете знайти достатньо монет, щоб мати змогу прочитати книгу повністю. Це засмучує. Я підписався і все ще не можу отримати достатньо монет, щоб закінчити книгу до кінця.
Подобається програма та історії, але очікування трохи дратує, але не страшно. Однак щасливий розіграш дійсно жахливий більше ніж один раз, тепер карта, яку я отримую, — одна монета, але термін її дії закінчується! Наприклад, чому, якщо мені потрібні 3 монети, щоб щось зробити. Не кажучи вже про те, що 3 рази мені давали іншу картку, ніж я вибрав.
Якщо ви наберетеся, ви можете читати безкоштовно.
Великий вибір книг – це чудовий вибір. Однак ви починаєте читати книгу і навіть купуєте кілька розділів, а потім, коли наступного разу зайдете в програму, книги більше не існує. По-друге, чекати наступного епізоду від години до 24 годин – це нудно. Утримує мене подалі від програми замість того, щоб зареєструватися щодня
Radish Fiction પુસ્તકો અને સંદર્ભ umyr
Майже готові видалити програму. Тепер я кілька разів був у середині розблокування та читання історії, майже до кінця. Поверніться, щоб розблокувати мій наступний розділ, і його було видалено з програми без попередження. Єдина причина для отримання 2 зірок замість 1 полягає в тому, що історії хороші.
Це чудовий додаток, а історії дивовижні, єдина проблема в тому, що мені доводиться чекати годину, поки заблоковані епізоди розблокуються, якщо у мене немає монет. 1 година це просто забагато
Додаток простий у використанні, але дещо низький, коли вам потрібно продовжувати купувати монети, перш ніж продовжити історію. Робить весь досвід менш веселим. Читання в автономному режимі також буде чудовим
Чудові історії. Деякі розділи трохи короткі. Купівля монет для завершення читання може бути дорогою. Тримайте чудові історії. Запропонуйте інші способи заробітку монет?
Було б краще, якби ви заробили монети .ore, щоб швидше читати.
Непоганий додаток. Дуже приємно читати
Він простий у використанні та приємний
Починається чудово, але у багатьох розділах ви отримуєте лише один розділ на годину, і на диво (не)розділи стають дуже короткими, щоб змусити вас купувати монети, щоб продовжити читання. Видалили програму.
Мені подобаються історії, але коли я граю, щоб виграти монети, все, що я коли-небудь виграю, це купон, щоб прочитати іншу історію, або 1 безкоштовну монету. Це стало настільки передбачуваним, що я ніколи не виграю більше монет, тому я майже ніколи не граю. . Який сенс грати на перемогу, коли можна виграти лише 1 монету. Ви просто дозволяєте кожному мати одну безкоштовну монету в день.
Мені подобаються історії, але мені доводиться так довго чекати, поки відкриється розділ.Я краще куплю всю книгу, щоб продовжити читати. Але з іншого боку, я давно не любив читати. Ця програма нагадала мені про радість читання для розваги/розслаблення.
Чудовий зміст історії. Набагато краще редагування та якість, ніж інші програми. Читати платні історії не обов’язково дешево, але є варіанти повільного читання різноманітних назв за нижчою ціною або підписки на дешевші монети. Невелика роздратування – це шанс 1 n 6 виграти 500 монет у щоденному розіграші. І, мабуть, через кілька місяців, мені пощастило дуже, дуже погано!! Будь ласка, просто змініть це на 1 монету, 3 монети або безкоштовну главу - все одно ніхто нічого більше не виграє.
Подобаються історії, деякі сценарії про кохання виникають раніше, ніж інші, але я все ще великий шанувальник письменників
Я б поставив більше зірок, якби щасливий розіграш не був сфальсифікований. Не можу сказати, що ні. Кожен раз, коли я граю і вибираю те саме місце, він дає лише 1 монету.
Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors Aksiyon apej
Як і на будь-якому сайті, є падіння. Але загалом мені це дуже подобається.
Дуже гарний додаток. Може просто скоротити час очікування між епізодами. Але крім цього це справді чудовий додаток. Багато історій на вибір і дуже цікавих.
Чудова історія та різноманітні історії з різних історій різних культур на будь-який смак. Ви вибираєте власну фантазію дня.
Мені подобаються історії в цьому додатку. Але, як і іншим, вам або потрібно купувати монети, щоб прочитати їх, або чекати наступної глави. Це книги, для яких, щоб закінчити читання, потрібно мати монети. Крім того, їх щасливий розіграш відстойний. Ви отримуєте лише мінімум, який становить одну монету. Тож, щоб пройти через одну історію, вам знадобляться тижні. Особливо якщо це історія, яку потрібно купувати кожен розділ.
Любіть книги, очікування – не найкраща частина, але все одно подобається додаток
Це хороша програма, але не для всіх книг потрібно чекати 1 годину, мені доведеться чекати 4 години, а потім ще одну, яку я на півдорозі, і тепер вона говорить мені, що я маю її купити....але я закінчив кілька книг про цю програму, які були хорошими для читання.
Приємне читання коштує $, якщо у вас немає терпіння чекати кожну годину безкоштовного епізоду. Розіграш Lucky не такий щасливий. Найбільше, що я виграв, — це 6 монет. Мені дуже не подобається вона. Я виграю епізод історії, яка мене не цікавить.