Post by ympaiparforkmous on Mar 13, 2022 11:18:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Horse Racing Manager 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Horse Racing Manager 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежений ▞▞▞
▞▞▞ Horse Racing Manager 2021 2022 version ▞▞▞
Дивовижна гра
Навіть пройти навчання не можу.
хороша гра
чому він не відкритий...показується (створення облікових даних)...Мені нудно йти...
Гра сповнена збоїв & постійно відключається від свого сервера майже щогодини в найгірші дні. Розробники також ненадійні & звинуватив гравців у зломі, коли вони просто скористалися одним із багатьох збоїв. Кидання гравців під автобус, щоб відвернути увагу від їхнього власного поганого програмування. Абсолютно ганебно & боягузлива поведінка.
Чудова гра, але не можу відкрити пробні періоди з моменту оновлення.
гаразд
Ви шукали гру в коня. Я часто роблю це і ніколи не знаходжу таких, які, на мою думку, будуть мене розважати. Але цей мене здивував. Я думаю, що це буде гра, в яку я можу грати довгий час.
Спасибі tilting point за створення чудових ігор для скачок. Вони нагадують мені попередні ігри з виграшними постами та галопом на ps. Мені подобається ця концепція. Чи можу я запропонувати гравцеві оглянути його стайні, щоб він міг оновити приміщення. Чудово, якби ви могли додати випадкові імена жокеїв із щорічним рейтингом і мати нагороди, як-от найкраща стайня, найкращий кінь чи кращий менеджер наприкінці кожного року... Порівняйте це, і я куплю це. Ще раз дякую за створення таких чудових ігор про скачки
аварійне завершення роботи кожні кілька хвилин
Horse Racing Manager 2021 اسپورٹس wyu
Не можу грати в гру. Завжди показує створення облікових даних
Дуже весела гра з корисним посібником, який допоможе вам почати!
У ньому досі зберігалася вся моя інформація, просто розгромила моїх коней
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual xrh
занадто багато грошей і енергії. тренування та годування використовують дуже багато і через короткий час, тому що ви пропускаєте місяці, коли ваша кінь виходить на пенсію. Гра створена для того, щоб змусити вас платити реальні гроші. Я встановив через ці причини. інакше хороша гра. О, і в більшості випадків ви погоджуєтесь дивитися відео за винагороду, і гра виходить з ладу
норм
Його потрібно організувати, і я заплутався
Мені подобаються різні зимові випробування, я люблю бачити більше подібних речей!!!
Весела гра. Було б краще, якби ви могли наймати жокеїв тощо
Це добре.
Останні 2 оновлення змінюють гру з 5 на 3 для мене... Гонки не такі веселі, а коні не такі продуктивні... Це не весело для нових/нижчих облікових записів
так весело. Я люблю експериментувати з розведенням нових і сильніших коней.
ЧОМУ ВСІ ІГРИ ОНЛАЙН? У вас проблеми з робітничими сім’ями чи що?!
Весела гра. це могло б бути набагато реалістичнішим з деякими змінами. загалом мені подобається..
Загалом хороша гра — на мій погляд, вона може стати ще кращою, якщо попрацювати над наступним: графікою, зокрема гривою, хвостом і вуздечкою (останнє виглядає смішно). Крім того, введення опції «налаштувати жокея» може бути корисним для популярності гри. Додавання «стайні для кобил», де гравець міг би фактично використовувати / змагатися з вирощеними кобилами, оскільки лише розведення жеребят порушує реалістичність цього. Хочеться побачити, що зроблять розробники далі.
Це чудова гра, за винятком кількох дійсно серйозних помилок/розчарувань 1. Гра не включає гендерну ознаку. У мене немає іншого вибору, окрім чоловіка-жокея (згадується під час гри із займенниками лише для чоловіків). Також про всіх коней називають самців. Філлі, кобил тощо не існує. 2. Розмножувачі пуху - ті повні любителі, які не можуть перемогти гру на власному рівні досвіду, тому вони розмножуються, щоб виграти гонки. Будь ласка, розберіться з цим. Це дуже засмучує, як новий гравець у класі
Я багато дізнався про скачки, граючи в цю гру, яка є дуже обізнаною
Ця гра не дозволяє моїм коням брати участь у певних перегонах. Я треную своїх коней до найвищого рівня, потім гра каже, що жоден з ваших коней не доступний для цих перегонів. У мене постійно виникають помилки, і це не дозволяє мені завантажити нове оновлення.
Я отримував повідомлення про помилку, коли намагався перейти до наступного екрана. Було написано "спробуй ще раз" або зверніться в службу підтримки. Спочатку, якщо я кілька разів натискав «спробувати ще раз», я міг рухатися вперед. Потім я почав отримувати повідомлення про помилку, коли намагався запустити програму. Я знову повідомив геніїв на службу підтримки. Останній геній сказав, що мені потрібно перейти на іншу мережу WIFI або використовувати мобільні дані. У мене найшвидший доступний Інтернет. Мабуть, мені потрібно використовувати мобільні дані. Уникайте цього додатка!!!
Досить весело
Horse Racing Manager 2021 اسپورٹس wyu
Дуже весела гра, щоб по-справжньому зрозуміти концепцію, потрібно трохи. Звикання.
Чудова гра, мені подобається частина розведення, хоча я не можу зрозуміти динаміку рис і атрибутів, як їх змішати, щоб вивести збалансованого чемпіонського коня. Я також пропоную вам зробити це на вищій платформі (наприклад, ПК), щоб ми могли насолоджуватися більш детальним і поглибленим розведенням/іграми. І ще одна річ, можливо, ви зможете зробити таку гру, але як, півнячі бої? Знову слава вам, хлопці!
Horse Racing Manager 2021 खेलकूद mnwl