Post by ympaiparforkmous on Mar 13, 2022 11:12:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of the Kings ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of the Kings IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећати издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Rise of the Kings 2022 version ▞▞▞
Сада не могу да уђем у рат за престоле после 3 пута, сада желе да пошаљем фотографију, зар не могу да поправе свеједно то су игра, фрустриран сам због тога сада играм месецима!
игра се неће покренути појављује се црни прозор са дугачком траком. игра никад не почиње. деинсталирао сам поново покренути лаптоп и поново инсталирао, али није добро. Претпостављам да је проблем са графиком у игрици.
👍😀
Почиње да ми се не свиђа ова игра, све је у новчаницама од £ .... а мало добијате за њу НАЗАД
одлична игра, постоје догађаји све време да би ствари биле интересантне и да, можете се такмичити без много трошења ако ваш стрпљив и вољан да се уложите у посао можете добро да урадите
Хвала вам, имам предлоге за вас да побољшате игру и пре свега треба да подржите играче који немају новца за испоруку. земља играча на замку тако да игра постане изазовнија и молимо вас да поправите све кварове у игри и хвала менаџменту онемт
играм већ месец дана, али после данашњег ажурирања не могу да променим свој налог и мој налог је рекао да је поништен.... решите овај проблем пре него што напустим ову игру. не могу чак ни да пошаљем проблем јер је писало грешка сервера.
Icing On The Dress Role Playing sii
није лоша игра. само превише посла и више није било забавно и више су о новцу него игри
Rise of the Kings Strategiya yeg
Уживао сам да ангажујем људе свих култура и националности док сам учествовао у стратешкој игри у реалном времену. координирани тимски напори и сарадња како би вашој групи дали конкурентску предност
Зависник сам од ове игре. Повремено га играм чак и док радим. Волите почетну причу док растете ниво замка. Волео бих да има више. Одлична игра.
Врх
Била је одлична игра, имао сам је у једном тренутку са 4 звездице, али стално додавање хероја, а сада сте имали још 4 нивоа замка?! То је кап која ми је преломила камиле. Већ је било сулудо борити се са л6, то је била невероватна тачка заустављања, али онда са л10с? Игра се већ плаћа за победу, да, могли бисте да играте бесплатно, али сада са л10 биће бескорисно и сувишно чак и покушати. Немам ништа против да плаћам у овим играма, али је отишло предалеко.
Уживам у игри, међутим, морате нешто да урадите у вези са варалицама које користе ботове у квк-у и Титану да убијате чудовишта. Краду награде од вредних играча. Немојте ми рећи да вас контактирам у игри у вези овога, ваша подршка не одговара ни на шта у игри, покушао сам у вези са овим и другим питањима. Довољно је тешко такмичити се са китовима, али морати да се такмичите са ботовима такође није фер игра, требало би да можете да зауставите ово.
Након ажурирања има неких грешака
Уживао сам у игри. Онда је престао да ради након што је тражио од мене да направим фарме за своје краљевство. Чак сам и деинсталирао и поново инсталирао да видим да ли је то можда проблем. али није другачије. молим поправи и можда се вратим.
Нисам велики играч, али ово је била невероватна игра. Веома изазива зависност, и иако можете дати новац да бисте напредовали, нисам имао проблема да се развијем без да потрошим ни новчића. На крају сам обрисао игру, али само зато што сам био навучен на њу.
Rise of the Kings حکمت عملی soz
Динамицна.
*Уредити*. сада плави змај и тамни змај дају превелики ефекат онима који троше новац и сада Л10 долази у оно што мали трошари новца морају да ураде када дође т13
Искрено, игра је досадна након што сте напустили Моба Гаме и играте ову игру помало досадно. Плус, осећам се као да сам у 2010. години, графика акциона борба са чудовиштем и тако даље, то је као фарма са мало дечјих ствари не! Озбиљно! Добра је игра, али није заразна јер је досадна .....ако желите да се такмичите са другим играма, немојте их терати да чекају дуго и да побољшају акционе борбе ми смо спремни да платимо за игру знамо да је то вреди 🙂.
Игра иде глатко откако сам је преузео, обично се не држим игре дуже од месец дана и идем у 4. месец. Апсолутно волим ову игру.
Некако сам се одмах заљубио у ову, још једну истоимену ратну игру која се бави трошењем, чекањем и понављањем. Можда је то била прелепа уметност и свеукупни епски осећај. Али пао сам на то. Ово је мајсторска монетизација. Онда сам схватио да је терен само лепа слика док су трупе ходале по води и кроз планине. Не могу се поново наручити након слања. Огромни савези усисавају све играче и не раде ништа осим фарме. Али хеј, та импулсивна куповина је свакако била одлична ствар!!
😌
Олакшајте пољопривреду на мапи... За прикупљање ресурса потребно је вечно чак и након доброг истраживања.
То је одлична игра док не платите ствари. трошим у просеку 100 месечно. Искључили су ме из игре за 99 центи. Управо сам платио брану и још увек не могу да уђем у њу. Они отежавају чак и да се дође до некога. Омг .....мрзим што губим ову игру и свој новац.
Изваљује ме из игре након читања. Засто?!
По мом мишљењу, можда најбоља утакмица. Идите својим темпом у цеху којем припадате, не постоји исправан или погрешан начин играња или планирања своје стратегије. Такође не захтева дубоке џепове.
Потребно нам је више догађаја да брже расте, без ресурса. Потребно је више, на листи Треба нам Л 30 замак за ову игру.
Рисе оф тхе Кингс није заокупио моју пажњу, није моја врста игре, само мало досадна и лака.
Ово је сјајна игра. Стекао сам неколико пријатеља овде. Веома једноставан за учење, а не плаћа за победу, има циљеве, загонетке и мини игрице. Преко свега један мој фаворит
Чини се да ова игра не функционише. Учитао сам га, али сада се заглавио након што ми је особа рекла да направим фабрику. Приказује руку са рукавицама која показује на екран и ништа се после тога не дешава. Покушао сам да кликнем свуда. Није замрзнут, јер ми још увек говори о светском ћаскању и около се шетају момци и слично.
Добра игра, добри људи. Али не можете да одвезете налог да бисте почели изнова, из тог разлога има 2 звездице. Поправи то и даћу ти 5
То је заиста сјајна игра. постоји много избора мисија и стратегија.
Здраво, играм ову игру од К267 (око 4 године +- ) направљене су многе промене, неке су веома позитивне јер не само да су негативне ствари овде, већ те негативне промене чине да људи напуштају краљевства и игру. И мени ће ускоро бити крај због поновног планирања промена у игри које ће бити бруталне за играче који не троше. Ово је превише, изгубљени потенцијал и интересовање доста људи. Уместо да иде напред са онима који не троше, иде наопако.
Не могу да се пријавим у игру већ 3 дана. Увек је проблем сис сервера. Можда када дође време мој замак је већ нападнут.
Како вратити налог пријавио сам се на фб и после тога ми обрисао налог и све на ново морам
Одлична игра!!! најближе што сам могао да играм било коју игру попут старих џепних империја које су биле Г.О.А.Т. стигнете до места где када убијате чудовишта хватате и трупе као некада Поцкет Емпире и ово би била највећа игра свих времена.....
Кликните и сачекајте тајмер. То је игра. Кликните на команду, сачекајте тајмер. Надоградите, кликните и сачекајте, истражите тамницу кликните па сачекајте, битке кликните па сачекајте. Имајте највеће статистичке бројеве за хероје, највећи број војске у трупама, кликните, сачекајте, највећи број победа пве или пвп иста разлика. Потрошите драгуље да бисте убрзали тајмере, потрошите новац да бисте добили више драгуља. Играо сам ову исту игру десетак пута раније. Ради глатко јер не ради много од чега, само једноставна математика.
Прошло је много времена откако сам играо. Да будем искрен, једноставно се не сећам. Мало је глупо тражити од мене да га оценим након толико дугог одсуства. Али Девс никада нису били оптужени да имају здрав разум. Зар се ви Девси не бисте сложили?