Post by ympaiparforkmous on Mar 13, 2022 11:06:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code padidinti viską ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
Negaliu pakankamai rekomenduoti šio žaidimo, nes jis toks mielas ir įdomus, kaip aš sakyčiau, bet jei jį ištrinsite, visi išsaugoti duomenys dings ir aš išleidau daugiau nei 50 USD šiam žaidimui, jei atgausiu Aš tai pakeisiu.
tai smagu, bet jį sunku pasiekti, tai labai reta, bet paskutinis etapas yra skambinti mėnuliui, tai jau buff yra labai sunku dabar, 2020 m., paskutinis mėnulio etapas yra lengvas.
Man patiko žaidimas, kol atsitiko tai, ką aš paaiškinsiu. Įveikiau žaidimą ir žaisčiau VALANDAS, o šiandien pamačiau pranešimą, kuriame sakoma, kad reikia iš naujo paleisti duomenis ir atnaujinti. Negaliu jo atnaujinti dėl saugyklos ir taip niekada nebuvo nutikę. Ištaisykite tai
Puikus žaidimas, tačiau žaidimo rinkinys yra beprotiškai per brangus ir, nors jie suteikia jums galimybę pasiūlyti nemokamo kačių maisto, sistema yra tokia klaidinga ir sugedusi, kad net paprašius pagalbos gauti atlygį jie tiesiog niekada negrįžta man ir ištrina pasiūlyti (manau, kad elgsiuosi taip, lyg to niekada nebūtų buvę). Norite geros apžvalgos? Duok man valiutą, kurią uždirbau
Bandžiau perkelti duomenis iš seno įrenginio į naują ir nepavyko. Dabar mano senas įrenginys įstrigo ekrane „atšaukti failų perdavimą“.
Viskas puiku. Vertinčiau 5, bet noriu, kad kūrėjai tai matytų. Aš neturiu su tuo problemų. Myliu, myliu, myliu žaidimą, NORS karts nuo karto gaunu klaidos pranešimą. Tai netrukdo žaidimui. Aš tiesiog atsitrenkiau ir jis praeina. Manau, kad čia gali būti paaukštinimas specialiam asmeniui. Vis dėlto nesu tikras. Gana nauja žaidime.
Man patinka žaidimas, jis įdomus, keistas ir, beje, žavus. Vienintelė priežastis, kodėl ji gauna 3 žvaigždutes, o ne 5, kurių nusipelnė, yra ta, kad jūs turite kačių maistą, kuris yra tarsi deimantai daugelyje žaidimų, ir galite atlikti veiksmus, kad gautumėte papildomo kačių ėdalo. Na, aš darau veiksmus ir vis man sako, kad negausiu. ima erzinti.
Gg
Gana paprastas, bet įdomus taktinis žaidimas. Šiame žaidime yra Gacha elementų, bet manau, kad jie tikrai neturi įtakos jūsų malonumui. Tačiau šlifavimas gali būti sunkus darbas, tačiau kartais po laimėjimo įgyji lobį, kuris tau labai padeda, bet aš grojau sceną 7 kartus ir vis tiek nieko negavau. Manau, tai yra laiko gaišimas, tinkama medžiaga, puiki muzika ir šiek tiek smagus laikas, išbandykite!
Linksma! Kai pradedi žaisti, galvoji „o, katės žudo šunis ir panašiai“, tada iš niekur pradeda dėtis anime ir mutantų bjaurybės ir tai darosi painu (bent jau man), nes nežinau, ar yra kažkas, ką aš darau. Man trūksta, o gal tai tik aš, nesuprantu, kodėl čia yra anime, bet apskritai idėja yra gera ir labai smagu žaisti ir rinkti kačių maistą, kad jį būtų galima atnaujinti. 8/10, man per daug painu.
The Battle Cats Kasual sla
Justt dar vienas žaidimas, dėl kurio neįmanoma žaisti įvykių ir aukštesnio lygio neišleidžiant tikrų pinigų. Gaila. Godumas sugriauna dar vieną gerą žaidimą.
Taigi, šis žaidimas yra labai įdomus ir jį verta atsisiųsti nemokamai. Tačiau, nebent išleisite šiek tiek pinigų, kad gautumėte geresnes kates, tam tikru lygiu būsite ilgą laiką. Aš naudoju tą patį LVL turbūt apie 2 mėnesius. Aptariamas lygis yra bahamut-cat atgimimas (atsiprašau, aš nežinau, kaip tai parašyti), bet tai yra ta era, ir aš negaliu įveikti galutinio lygio. Tačiau, išskyrus tam tikrą nusivylimą, man buvo labai smagu su šiuo žaidimu.
Labai šaunus žaidimas
myliu šį žaidimą. norėtųsi, kad pažanga būtų saugoma „Google Play“ debesyje, o ne įrenginyje. verčia mane nenorėti leisti pinigų. bet šiaip tobulas žaidimas. sunkiai spygliai yra beprotiški ir nenuspėjami. taip pat nėra žaidimo vienetų statistikoje, pvz., Sveikatos ir puolimo, todėl atrodo, kad tai yra karnavalinis žaidimas. skaityti wiki būtina
nuobodu, norėčiau neduoti žvaigždžių, baisus žaidimo eiga, skelbimai melavo, pirkau žaidime daiktus už 20 USD kitoje sąskaitoje, nieko negavau. 1, noriu grąžinti pinigus, 2 verčiau žaisiu trash fortnite, DAUG klaidų, blogiausias žaidimas, kokį tik esu žaidęs. DARYK. NE. PARSISIŲSTI.
Tai geras žaidimas, bet jis tikrai skirtas žmonėms, kurie nori šlifuoti. Šis žaidimas skirtas žmonėms, kurie taip pat gali laukti 2 ir daugiau valandų, kad per trumpą laiką vėl ir vėl žaistų tą patį etapą, kad tęstų šį ciklą ir pereitų į vėlesnius etapus, jei nenorite mokėti $ Id. eh, žaisk savo laisvalaikiu. Tačiau nedėkite į tai pinigų, nes atlygis net nevertas. Teko mokytis sunkaus kelio
The Battle Cats פנאי mltw
Buvau taip toli... Turėjo būti 10-20val. Jokių būdų išsaugoti žaidimą debesyje arba „Google“ paskyroje. Ar bent jau nėra akivaizdžių priemonių, jei tokių yra. Viską praradau žaidimo metu, kai bandžiau žaisti... Iš naujo paleistas telefonas. Atnaujinta... Niekas neveikė, todėl pašalinau, manydamas, kad dėl pažangos galėjau iš naujo prisijungti. Dabar po 2 valandų žaidžiant naują žaidimą. Vėl sutrinka. Greitai prarandamas tikėjimas žaisti. RIP.
Vienintelės mano problemos yra tai, kad vienetai neturi įskaitomos statistikos, lobių mėgėjai nedetalizuoja tikslaus jų poveikio (turėjau pažiūrėti, kad 100% patrankos įkrovimo laikas trunka 5 sekundes vienam mėgėjui), veiksmingos ribos tokiems įgūdžiams kaip „Study“ (kuris yra 9, btw), sunkumai labai greitai didėja tarp lygių rinkinių, o paskutinis atnaujinimas nebus atliktas, nepaisant to, kiek vietos turiu telefone. Išskyrus tai, man patinka šis žaidimas, puikus laiko švaistymas tarp pamokų.
Išprotėjusių kačių etapuose juos laimėti yra labai sunku. Man tikrai gerai sekasi žaisti ir negaliu jo įveikti. ar negalite to padaryti taip sunku, prašau ir ačiū.
Man patiko šis žaidimas, bet dabar turiu jį iš naujo įdiegti, kad gaučiau duomenų perdavimą... Taip sulaukiate neigiamų atsiliepimų. Sveikinu. Kas sugalvojo šią procedūrą, tą reikia atleisti.
Maniakinė žuvis yra tokia nelinksma, kad ji slegia, kad jums reikia aukšto lygio vienetų, tokių kaip kiborgas, nors ir nėra lėšų jai išsiųsti, maniakinė žuvis tikrai yra vienas iš, jei ne prasčiausiai sukurtų lygių visame žaidime. nes viskas, ko jums reikia, yra aukšto lygio vienetai, kurie jus vežtų
per brangu šlifuoti. nepakanka kačių maisto. geras žaidimas vistiek. yra ir kitų žaidimų, kurių nereikia laukti, kol bus papildytas.
Bandžiau atlikti duomenų perdavimą ir tiesiogine prasme neleis man įvesti kodo patvirtinimo kodo vietoje. Įveda 4 skaitmenis, tada sustoja... aš tiesiogine prasme sugaišau tiek daug laiko žaisdamas, o tai, kad jį pamečiau, nes nemoku įvesti kodo, yra įžeidimas...
Tiesą sakant, vienas geriausių žaidimų, kuriuos aš kada nors žaidžiau. Įdomūs etapai, įvairios gudrios katės, žinoma, retkarčiais būna gana sunku, bet tai tik žaidimo dalis. Būčiau suteikęs jam 4 žvaigždutes dėl duomenų praradimo ir dėl to, kad nėra saugomo debesies, bet tai yra tiesiog geras žaidimas, kad nesuteiktų 5 žvaigždučių. Apskritai, puikus žaidimas, tiesiog nesugalvoju ką pasakyti. 👍
Labai geras žaidimas, bet norėčiau, kad tai būtų legendos scenos etapas, kuriame duodama kačių maisto, o 1-3 etapas yra lengvas ir nevalgo daug kačių maisto, o 4-7 yra sunkus ir duokite daugiau kačių maisto
Tai geras žaidimas, bet energija erzina, bet vėlesnėje žaidimo dalyje taip pat reikia daug strategijos
Sąžiningai, tai nėra blogas žaidimas. Jis kartojasi, bet apskritai gana geras. Duomenų perkėlimo iš vieno įrenginio į kitą būdas yra pats kvailiausias būdas, kurį aš dar mačiau, ir aš negaliu tęsti savo dvejų metų darbo, nes tai nesutaupo paprasčiau nei dvigubas. koduotas perdavimas.
The Battle Cats Įprastos temos xyk
patinka!!! Nesąžiningų kovų nesu susidūręs, tik staigmenas...kuriose lauki, kol tavo energija išsilygins ir vėl eini su pakoreguota sudėtimi. BET mane erzina, kad paskutinės 2 katės, kurias įsigijau, nebuvo su bilietais, kaip įprasta. Esu atnaujintas ir pradžios ekrane sakoma, kad aš juos turiu, bet įeinu ir nieko. Norėčiau savo bilietų. laišką, pakoreguos peržiūros įrašo skiriamąją gebą.
Mėgstu šį žaidimą, bet jiems reikia daugiau pardavimų, kad galėtume sau leisti pirkti paketus!!! Neįtikėtina, kiek mokate, kad galėtumėte sau leisti žaisti. Daugumoje žaidimų vyksta koks nors išpardavimas kiekvieną dieną!!! Ir tai būna kartą per 2 savaites!! Nagi, vaikinai, jūs žudote šį žaidimą, todėl padarykite jį prieinamesnį, kad žmonės galėtų toliau žaisti!!
ĮSPĖJIMAS: JEI GALUSI epilepsijos priepuoliai, NEŽAISK ŠIO ŽAIDIMO. Aš žaidžiau pirmą lygį, o po jo jie turi daug mygtukų ir piktogramų, kurios mirksi nuo raudonos iki mėlynos spalvos, ir tai man sukėlė rimtą problemą. atrodo smagu, bet tiesiog negaliu to žaisti. Jei esate linkęs į priepuolius ar sergate migrena, rekomenduoju nežaisti.
Tai nuostabu
Ar galite pridėti išsaugoti bicuse, aš praradau ewereting
Gametize 라이프스타일 rlz
Nepavyko perkelti duomenų iš seno įrenginio į naują. Duomenys buvo neatkuriami. Android 7.1.1–10. Neleiskite, kad taip nutiktų niekam kitam.
Sąžiningai, geriausias mano kada nors žaidęs mobilusis žaidimas. Tikrai ne visiems, bet jei daugiau nei 650 valandų laiko praleistas šiame žaidime (be priverstinių skelbimų ir beveik jokių reklamų) jūsų neįtikina, kad šis žaidimas yra geras, niekas neįtiks.