Post by janarannamu on Feb 8, 2022 22:41:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Restaurant 2021 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами код много издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Restaurant 2021 2022 version ▞▞▞
Добре, хубаво е
Зеаон
Това е така, защото докато готвя песента ще спре и автоматично ще се върне у дома
невероятни приложения
Не много добре
Само доходи peupuse прави тази игра
В началото беше забавно, но какво се случи след новата актуализация? Вече не мога да вляза в играта, от време на време трябва да изтегля всяко място или магазини.
Грешка от моя страна и дори не я разбрах, но пилето в ресторант Burger работи! Екипът на Crazy Restaurant, благодаря ви, че се свързахте с мен и се извинявам за евентуалното неудобство, но с това казано, дори и с надградените ми хранителни продукти, нивата са невъзможни за победа и трябва да прибягна обратно до ресторанта с понички
обичам тази игра, но не мога да играя тази от последните 14 дни, защото тя дава само аз живея, като твърдя, че животите ви се презареждат, когато отворя, има само 1 на живо😏😠 и аз отключих магазина за пица и все още ме кара да играя отначало
😊
Наслаждавам се на това ☺️
Ако държите тиган и пържен пържен
Добра и използваема игра
Изневерявате на тази игра плюс цената на нещата е толкова висока. Трябва да се срамуваш от себе си. Хората играят, за да се забавляват, вие се забавлявате.
Обичайте играта
Скучна игра Бях отворил всички ресторанти, но на следващия ден, когато отворих играта, всички ресторанти отново бяха затворени😤
Crazy Restaurant 2021 Arkada ohnm
Това е забавно
Твърде скъпо за надграждане е невъзможно до най-добри определени нива
Това е забавно и бързо темпо обичам го
2-ри ресторант не работи 😡😡😡😡
Беше забавно за детето ми да играе това.😊😊😊
Забавно за игра
Приятна игра
Най-добрият
Върнете се отново на ниво 1
Чхатисгарх
играта е бавна, но е добра
Обичам го
страхотна игра
Добра игра, но твърде трудна. Отказах се на ниво 9. Надстройките са твърде скъпи. Хората биха играли по-дълго с по-голям шанс за победа.
Отлично
Наслаждавам се на тази игра досега.
Играта е забавна, но не ви позволява да гледате видеоклиповете за допълнителни монети.
Забавление досега.
Clash Royale Strateji Oyunları qpl
Добре игра
добра игра
засега е добре. някои нива обаче са толкова невъзможни, че имате нужда от бустери. много лошо.
Crazy Restaurant 2021 Arkada arow
Всеки път, когато отида да играя, трябва да го деинсталирам и да го инсталирам отново на таблета си