Post by janarannamu on Feb 8, 2022 22:19:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab rohkem ressurssi ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
See on hea mäng, mitte parim, kuid hea
See mäng väga raske
Minu jaoks pole see hea ega parim
See on hämmastav mäng, vajab veidi kannatlikkust, kuid liiga palju reklaame.
see ei lae alla
有时要用杯或者碗的时候,没有
Pole üldse lõbus
State of Survival: The Walking Dead Collaboration Stratégie bhpe
Burger Shop Diverse qujd
Mulle meeldib mäng
Klient peaks olema ekraani ülaosas, et saaksime näha, mida ta tellib
Noh hästi hästi 5 algab idee jaoks.. Hea mäng ja väga sõltuvust tekitav..mängimisega alustades..võite kaotada tunde ja tunde ühes kohas... Hiljem on teil vaja rohkem sõrmi, et kõik kinni püüda. uus tase lisandub midagi uut...nii et edu
Alguses meeldis mulle mäng, kuid pärast seda, kui proovisin mitut taset täiustada, muutus see liiga pingeliseks, kliendid muutusid liiga nõudlikuks ja vihaseks.
Mulle see mäng enam ei meeldi😒. It not soo gud nagu ma acspact form it😳. nii et ärge kulutage aega, poisid!!
Mulle see ei meeldi
Mulle meeldib see mäng, see on natuke raske, kuid väljakutsuv
hämmastav ja ma olen nii uskumatu
vägayyyy... igav mäng
Issi
Mõnikord hea, mõnikord peatub
see on raske ja sa pead seda tegema väga kiiresti😣 unstalled
Paljud reklaamid pakuvad, nii et ma desinstallin mängu
Reklaamid on ülitüütud
see võiks olla parem, nagu masinate uuendused.
Mulle see mäng ei meeldi, see on väga igav
Mulle see ei meeldinud
Kui soovite oma aega raisata, mängige seda
See mäng on olnud suurepärane reaalsest maailmast eemaldumine. Mulle meeldib graafika, mida kliendid sulle raha eest jooksevad, arvestades, et see ajab mind iga kord, kui seda mängin, närviliseks, mängud on lõbusad, see on suurepärane restoranimäng🍔🍔🍔🍟🍔😊 😉😊
liiga palju reklaame... kiirema teeninduse jaoks peab olema liiga kõrge kvaliteediga masinaid
bease see meile väga raske, ma vihkan seda
Esiteks meeldib mulle, kuid nad lisavad igal tasandil rohkem roogasid, see tundub olevat väga keeruline ja ma arvan, et mõne aja pärast ei saa me sellega enam hakkama, aga alguses on see tore
Ma armastan teist, see on lihtsalt nii raske
See on super mäng
Armastan seda mängu, väljakutsuv, kuid mitte liiga raske. Võita kõik tasemed ja liigub edasi 2. poolile, kuid oli selles pettunud.
allalaadimine võtab aega
Halvim mäng üldse
see on hea, kuid tasemed on nii rasked
Mitte liiga hea 🤮🤮🤮🤢🤢
Burger Shop Diverse qujd
Burger Shop Diverse qujd
Ma andsin sellele mängule 3 tärni hinnangu, sest minu lemmiknumber on 3 ja minu lemmikmäng on see. Aitäh selle mängu eest ❤️😊💕💕
Mulle ei meeldinud see mäng, see on ülikiire Ei ole liiga hea lastele, see mäng tekitab lastele stressi
Häid mänge erineval tasemel ja need muutuvad aina raskemaks
Ish, palju valivaid inimesi, palun kasutage edaspidi vähem valivat prototüüpi
Mulle meeldib, aga susah
Iga kord, kui ma taseme läbin, peab reklaame nägema 30 sekundit...see on väga tüütu...kui me ei taha reklaame näha, on teil võimalus reklaamid sulgeda
Jah, see on lõbus, kuid inimesed tellivad kiiresti
Noh, see on väga lõbus, kuid oleks tore, kui saaksin terve mängu mängida, selle asemel, et poole teele jõuda ja pean ülejäänud osa eest MAKSA!
Tere, minu nimi on zaria, ma hakkan nüüd seda mängu mängima, ma arvan, et see mäng on parim, ma räägin teile sellest rohkem, kui ma seda mängin